Pokémon Go tips

Ga naar beneden

Pokémon Go tips

Bericht van Admin op zo nov 06, 2016 7:37 pm

Hallo leden van PokéTubeNL. Ik speel graag Pokémon Go. Misschien vinden jullie dit ook een geweldig spel. Ik deel hier wat tips over Pokémon Go.


Tips:
- Pikachu als starter.
Je denkt nu van hè hoe kan je Pikachu krijgen als je maar kan kiezen uit Bulbasaur, Squirtle en Charmander. Mis , je kan weldegelijk Pikachu als starter krijgen. Als je van de Professor de keuze krijgt om een starter te kiezen, loop je weg van de starter. Als ze uit beeld zijn, respawnen de starters weer. Loop dan weer weg uit het beeld. Na een aantal keer komt er ook een Pikachu te voor schijn.

- Battery Saver in het menu aanzetten
Als je deze optie in het menu aanzet, zal het scherm zwart worden als je telefoon naar beneden wijst. Je kan dan terwijl je loopt je telefoon in je hand houden en naar beneden laten wijzen om batterij te besparen. De game zal je nog steeds notificaties geven als er een Pokémon opduikt door te trillen met geluid.

- AR uitzetten
Het is ontzettend leuk om de camera te gebruiken voor Pokémon Go, maar het wordt hierdoor ook een stuk lastiger. Met de camera aan moet je camera in de richting zijn van je tegengekomen Pokémon. Als je AR uitzet, dan blijft de Pokémon altijd in het midden. Je kan dan je telefoon alle kanten op laten gaan, maar de Pokémon blijft altijd op dezelfde plaats.

-Heb altijd een Egg in je Incubator.
Ik zeg het zovaak aan ander Go spelers die het niet doen: doe altijd een Egg in je Incubator. Als je Pokémon Go speelt, dan ben je meestal aan het lopen. Het is dan zonde om geen Egg in je incubator te doen.

- Cheaten om je Egg sneller uit te komen werkt niet
Autorijden, met de trein gaan, de metro nemen, etc. heeft geen zin. Je kan maximaal 25km/h gaan om je Egg te krijgen. Pokémon Go kan de snelheid natrekken door middel van je GPS signaal, en je moet je GPS aan hebben staan om Pokémon Go te kunnen spelen.

-Stoppen bij een Poké Stop
Als je bij een Poké Stop bent, is het handig om daar een Incense te gebruiken. Een Incense trekt Pokémon aan, dus je hebt meer kans op Pokémon. Als je die gebruikt bij een Poké Stop, dan hoef je niet veel meer te lopen om nieuwe Pokémon tegen te komen, en na elke drie minuten kan je de Poké Stop gebruiken. Dit effect duurt een half uur. Als je wilt kan je ook een Lure Module gebruiken. Dit is hetzelfde als een Incense, maar dit geld voor iedereen. Een Incense is persoonlijk.

- Evolueer eerst je Pokémon voordat je hem transfert
Als je een Pokémon dubbel heb, kan je hem weggooien door middel van transferen naar de professor, maar evolueren en dan weggooien is beter. Als je een Pokémon evolueert, krijg je exp. Dan krijg je een snoepje wegens het weggooien en exp. Onthoud wel dat evolueren Pokémon Snoepjes kost. Als je een Pidgeotto hebt, maar je wilt een Pidgeot, dan is het niet slim om een Pidgey te evolueren. Dit kost alleen maar snoepjes, en je krijgt er maar één snoepje voor terug.

- Gebruik een Lucky Egg alleen als je veel Pokémon kan evolueren
Een Lucky Egg levert het dubbele aantal exp. op als je exp. krijgt. Een Lucky Egg heeft weinig zin om te gebruiken bij het vangen van een Pokémon die je al hebt. Dit levert maar 200 exp. op. Bij het evolueren krijg je veel meer. Als je dan veel kan evolueren, is het slim om dat te gebruiken. Het effect van een Lucky Egg duurt dertig minuten.

- Versla niet in je eentje een gym
Als je een gym in je eentje probeert te verslaan, gaat het geheid fout. Meestal zijn de Pokémon van de Gym Leader veel hoger dan die van jou. Misschien kan je dan één Pokémon verslaan, maar niet allemaal. Als je met een aantal mensen( wel van hetzelfde team) een gym probeert te verslaan, heeft dit meer succes, omdat je dan niet alle Pokémon hoeft te verslaan. Slechts een deel versla jij.

- Weet de Type’s zwakke punt
Net zoals in de Pokémon games, bestaan er verschillende Pokémon Types. Elke Pokémon Type heeft sterke en zwakke punten. Gebruik als je een gevecht doet een aanval die Super Effective is. Hieronder de Typechart.


- Het verkrijgen van een Eeveelution is hangt af van de naam die je Eevee geeft.

Sparky = Jolteon
Rainer = Vaporeon
Pyro = Flareon

-Ga geen rondjes lopen als je een wilt hatchen.
Pokémon Go kijkt één keer per minuut naar je locatie en maakt een rechte lijn van je vorige locaties naar je huidige locatie.

- Maak gebruik van Curveballs
Sinds de update van Pokémon Go is Pokémon vangen moeilijker geworden. Door te draaien met je Pokéball wordt de Pokéball een Curveball. Met een Curveball heb je meer kans dat je Pokémon erin zit. En je krijgt ook nog eens meer XP.

-Wees met veel mensen
Pokémon Go is gemaakt om naar buiten te gaan en voor meer sociaal contact. Het zou dan ook niks verbazen dat er voordelen zijn als je met meedere mensen bent. Zo is het zo dat je meer kans hebt op zeldzamere Pokémon bij een Lure als je met meerdere spelers bent. Natuurlijk blijf je genoeg Pidgey, Rattata, etc zien.

-Claim in korte tijd veel Pokéstops
Als je in korte tijd tien verschillende Pokéstops hebt bezocht, krijg je vanaf de elfde Pokéstop die je bezoek dubbele Items. Het minimale wat je dan krijgt is zes en het maximale is twaalf. Je mag niks anders doen in die tussen tijd. Als je Pokémon vangt en/of Gyms overnemen dan kan je opnieuw beginnen.

Admin
Admin

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 06-11-16
Leeftijd : 18
Woonplaats : Zuid-Holland

Profiel bekijken http://poketubenl.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum